Start

Solkremer for alle!

COSMICA fra ACO er familiens leverandør av solkremer. Vårt mål er at alle trygt skal kunne nyte solen. Alle mennesker, uansett hudtype eller alder, trenger solkrem til både på kropp og ansikt. Derfor tilbyr vi et komplett solkremsortiment – alt fra produkter med partikkelfiltre til barn, til produkter for solsensitiv hud og kjølende after sun produkter.

GRØNN HVERDAG ANBEFALER COSMICA BARNESOLKREM

Se testen

   

De beste solkremene

Foreldre & Barn har fått miljøorganisasjonen Grønn Hverdag til å vurdere innholdet i 13 solkremer for barn. Kremene er rangert og vurdert ut fra potensielt helse- og miljøbelastende stoffer på bakgrunn av innholdsdeklarasjonen. F&B-redaksjonen har testet de trygge kremenes brukervennlighet: lukt, hvor raskt kremen trekker inn i huden og hvor lett den er å smøre ut. Cosmica Kids sun spray spf 30 kom best ut i testen. Les testen her. Les om testen her

Cosmica Solapp

SOL DEG SIKKERT MED COSMICAS SOL APP

I over 40 år har vi i ACO samlet erfaring om solbeskyttelse gjennom forskning, undersøkelser og produktutvikling, men til tross for at solbeskyttelsen stadig utvikles gjenstår den samme menneskelige svakheten som er grunnen til at de fleste brenner seg- vi smører oss for lite.

I Cosmicas Sol App har vi samlet verktøy som letter smøringen. Solappen inneholder et solur som forteller når det er på tide å smøre seg, et morsomt spill som barna kan spille når de blir innsmurt samt flere tips for sikre herlige dager i solen. 
Last ned til Android eller Iphone.