Stikk, bitt og sår

ETONO Mygg spray, duftfri

Etono er et effektivt insektsmiddel som gjør deg mindre attraktiv for mygg, knott og veps. Minsker også risikoen for bitt av flått. Studier har vist at Etono gir effektiv beskyttelse mot insektsbitt i opptil 6 timer*. Den aktive substansen i Etono heter IR3535 og er utviklet med tanke på både effektivitet og skånsomhet for mennesker og miljø. IR 3535 har like bra effekt som DEET (N, N-dietyl-m-toulamid), men er mindre skadelig for miljøet, samtidig som den er mer skånsom for huden. Etono MYGG Spray er helt duftfri. Når alkoholen har dunstet vekk av huden, noe som tar ca 15 sekunder, er formuleringen duftfri. Etono MYGG spray kan også sprayes på klesplagg for å holde stikkende insekter og flått på avstand.

Les mer om produktet

ETONO Mygg roll-on, duftfri

Etono er et nytt effektivt insektsmiddel som gjør deg mindre attraktiv for mygg, knott og flått. Studier har vist at Etono gir effektiv beskyttelse mot insektsbitt i opptil 6 timer*. Den aktive substansen i Etono heter IR3535 og er utviklet med tanke på både effektivitet og skånsomhet for mennesker og miljø. IR 3535 har like bra effekt som DEET (N, N-dietyl-m-toulamid), men er mindre skadelig for miljøet, samtidig som den er mer skånsom for huden. Etono MYGG Roll-on er helt duftfri. Når alkoholen dunster bort fra huden, noe som tar ca 15 sekunder, er formuleringen duftfri!

Les mer om produktet

SPECIAL CARE Zinkpasta

DU HAR problemer med følsom og tørr hud som lett blir sår og irritert. DU TRENGER en salve som virker forebyggende og tørker ut de berørte partiene, samtidigt som den beskytter og mykgjør. Uparfymert

Les mer om produktet

Side 1 av 1