Intim

ACO Intimate Care rengjør, pleier og tilfører underlivet fuktighet uten å irritere. Serien er produsert for og testet av kvinner. Den er helt uten parfyme og inneholder nøye utvalgte ingredienser som er kjent for å være skånsomme mot huden.

ACO Intimate Care

ACO INTIMATE CARE Cleansing Wash

MILD RENGJØRING ACO Intimate Care Cleansing Wash er en mild og god såpe spesielt tilpasset underlivet. Milde og mykgjørende emner gir en skånsom rengjøring og hjelper til å bevare den naturlige balansen i underlivet. Såpen har en pH-verdi på ca 5, likt underlivets ytre deler.

Les mer om produktet

ACO INTIMATE CARE Caring Glide

ACO Intimate Care Caring Glide er et vann- og silikonbasert glidemiddel med langvarig glideffekt. Intimate Care Caring Glide er spesielt utviklet for kvinnens følsomme underliv og skaper en beskyttende hinne som bevarer fuktbalansen i slimhinnene. Kan brukes sammen med alle typer kondomer og er uparfymert.

Les mer om produktet

ACO INTIMATE CARE Cleansing oil

SKÅNSOM OG MYKGJØRENDE ACO Intimate Care Cleansing Oil rengjør ekstra skånsomt og virker samtidig mykgjørende. Den er så mild at den også kan brukes uten vann, tørk den försiktig av. Cleansing Oil er spesielt tilpasset for det følsomme underlivet og etterlater en beskyttende hinne som styrker slimhinnens motstandskraft. Bruk olje i stedet for din vanlige såpe.

Les mer om produktet

ACO INTIMATE CARE Soothing cream

Beroligende og beskyttende ACO Intimate Care Soothing Cream mykgjør det følsomme underlivet f.eks. etter rengjøring. Kremens høye fettinnhold danner en hinne som beskytter slimhinnene og demper friksjonen. Stryk på kremen forsiktig etter vask og gjenta ved behov. Inneholder ikke konserveringsmidler eller parfyme.

Les mer om produktet

ACO INTIMATE CARE Moisterising gel

GJENFUKTENDE OG AVKJØLENDE ACO Intimate Care Moisturising Gel er en intensivt gjenfuktende gel som gir en behaglig kjølende følelse. Den motvirker tørrhet og hjelper underlivet til å beholde sin naturlige fuktbalanse. Stryk på fuktgelen efter vask og gjenta ved behov. Gelen absorberes raskt og etterlater en behagelig følelse. Moisturising Gel inneholder melkesyre som gir en lav pH.

Les mer om produktet

ACO INTIMATE CARE Cleansing wipes

PRAKTISK RENGJØRING ACO Intimate Care Cleansing Wipes rengjør mildt og skånsomt, samtidig som de gjenfukter og gir en myk og god følelse etterpå. Cleansing Wipes kan brukes mellom tampong- eller bindbytte og er praktisk å ha med i vesken.

Les mer om produktet

ACO INTIMATE CARE Caring Glide

BESKYTTENDE OG GJENFUKTENDE ACO Intimate Care Caring Glide er et beskyttende glidemiddel som er veldig skånsomt for underlivet. Det danner en beskyttende hinne som hjelper til å beholde fuktigheten i slimhinnene og minsker friksjonen. Caring Glide er vann –og silikonbasert og gir en langvarig glideffekt.

Les mer om produktet

Side 1 av 1