Kropp

Hudpleie basert på seriøs forskning

ACO hud har takket være sin seriøse forskning stor kunnskap om hva vår hud trenger i det nordiske klimaet. Vi tilbyr effektive, men skånsomme produkter for rengjøring og fuktpleie. I tillegg har vi produkter for intimbehandling, fot og hand.

Vi deler våre kroppsprodukter i flere serier – FACE&BODY med milde og skånsomme ingredienser, SPECIAL CARE- når du trenger produkter med ekstra pleie. SENSE AND CARE når du vil unne deg litt ekstra i hverdagen. Intim for ditt følsomme underliv. Når det ikke er nok med vanlig hudkrem eller lotion eller når du har veldig tørr hud, eksem, psoriasis finnes det mykgjørende legemiddelkremer.

ACO SENSE & CARE Sunkissed Body Lotion

ACO SENSE & CARE Sun kissed Bodylotion er en deilig gjenfuktende kroppslotion med en lett brun-uten-sol-effekt. Den trekker raskt inn i huden og mykgjør med oljer fra solsikke og raps slik at din hud kjennes myk og smidig. Lotionen bygger gradvis opp en forsterket farge i huden som gir deg en frisk solbrun tone hele året. Brukes daglig for best resultat. La lotionen absorberes innen kontakt med klær. Rengjør hendene etter påføring. Inneholder ikke solfilter Parfymert

Les mer om produktet

COSMICA BRUN UTEN SOL

COSMICA Brun uten sol er en naturlig selvbruningskrem som gir naturlig solbrun farge til kropp og ansikt i løpet av noen timer. Påføres jevnt på kropp og/eller i ansikt. Unngå hårfeste og vær sparsom på kne og albuer. Brukes daglig til ønsket farge oppnås. Rengjør hendene nøye etter bruk. Inneholder ikke UV-filter.

Les mer om produktet

SPECIAL CARE Zinkpasta

DU HAR problemer med følsom og tørr hud som lett blir sår og irritert. DU TRENGER en salve som virker forebyggende og tørker ut de berørte partiene, samtidigt som den beskytter og mykgjør. Uparfymert

Les mer om produktet

CANODERM 5% Ureum krem 100g

Canoderm er en unik mykgjørende legemiddelkrem til pasienter med tørr hud, som atopikere og psoriatikere. Canoderm inneholder 5% karbamid som binder fukt og reparerer hudbarrieren.

Les mer om produktet

MINIDERM 20% glycerol krem 100g

Miniderm er en mykgjørende legemiddelkrem for tørr hud, for pasienter med psoriasis og atopisk eksem. Miniderm er spesielt tatt fram for barns behov. Den er lett å smøre på og inneholder glyserin som ikke svir på barnets følsomme hud. Miniderm er også et passende alternativ til voksne som er følsomme for karbamid.

Les mer om produktet

ETONO Mygg spray, duftfri

Etono er et effektivt insektsmiddel som gjør deg mindre attraktiv for mygg, knott og veps. Minsker også risikoen for bitt av flått. Studier har vist at Etono gir effektiv beskyttelse mot insektsbitt i opptil 6 timer*. Den aktive substansen i Etono heter IR3535 og er utviklet med tanke på både effektivitet og skånsomhet for mennesker og miljø. IR 3535 har like bra effekt som DEET (N, N-dietyl-m-toulamid), men er mindre skadelig for miljøet, samtidig som den er mer skånsom for huden. Etono MYGG Spray er helt duftfri. Når alkoholen har dunstet vekk av huden, noe som tar ca 15 sekunder, er formuleringen duftfri. Etono MYGG spray kan også sprayes på klesplagg for å holde stikkende insekter og flått på avstand.

Les mer om produktet

ACO SENSE & CARE Rich Care Hand Cream

ACO SENSE & CARE Rich Care Hand Cream er en rik og pleiende håndkrem med naturlig mykgjørende olje av raps og flere fuktbindende ingredienser som gjør hendene dine myke og gode. Rapsolje er naturlig rik på vitamin E og kremen er beriket med antioksidanten Q10 som beskytter mot frie radikaler. Parfymert.

Les mer om produktet

COSMICA BODY Håndkrem

COSMICA BODY Håndkrem er effektivt mykgjørende og gjenfuktende. Den trekker raskt inn i huden uten å klebe. Kremen beskytter mot vann, smuss og rengjøringsmidler som kan tørke ut huden. Brukes flere ganger daglig for best resultat, slik at hendene dine blir myke og smidige. Parfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA BODY Dusjkrem

COSMICA BODY Dusjkrem er mild, skummer herlig og rengjør uten å tørke ut huden. Den har en hudvennlig pH-verdi og etterlater huden myk og smidig etter dusjing. Parfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

Side 1 av 7

Du vet vel?

ACO/Cosmicas produkter selges eksklusivt på apotek