Rens/ansiktsvask

Rens/ansiktsvask

COSMICA FACE Rensemelk tørr/normal hud

COSMICA FACE Rensemelk er en mild og kremet ansiktsrengjøring. Den fjerner skånsomt, men effektivt smuss og vannfast makeup, samtidig som den virker mykgjørende. Rensemelken masseres på tørt eller fuktig ansikt, og skylles eller tørkes av. Huden etterlates ren og myk. Avslutt gjerne med et oppfriskende ansiktsvann. Uparfymert. Innehoder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Rensegelé normal/blandet hud

COSMICA FACE Rensegelé er en såpefri ansiktsvask som effektivt fjerner smuss og makeup. Inneholder glyserin og pleiende provitamin B5 som hjelper huden å bevare fuktigheten. Brukes morgen og kveld på fuktet hud. Ta litt gelé i hånden sammen med vann. Arbeid opp et skum og masser ansiktet forsiktig. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll ansiktet med lunket vann. Huden kjennes forfrisket og ren. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Peelingkrem alle hudtyper

COSMICA FACE Peelingkrem er en ansiktspeeling som effektivt fjerner døde hudceller og gjør huden ren og myk med en fornyet glød. Masseres inn på fuktet ansikt. Unngå området rundt øynene. Brukes ca 1–2 ganger i uken. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Ansiktsvann tørr hud

COSMICA FACE Ansiktsvann fjerner skånsomt de siste restene av smuss og makeup og etterlater huden ren og frisk. Inneholder flere gjenfuktende ingredienser for å forhindre at huden tørker ut ved rengjøring. Fukt en bomullspad med ansiktsvann og påfør ansikt og hals. Unngå kontakt med øynene. Inneholder ikke alkohol. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Ansiktsvann normal/blandet hud

COSMICA FACE Ansiktsvann tar effektivt bort de siste restene av smuss og makeup og trekker sammen porene. Inneholder gjenfuktende sorbitol for å forhindre at huden tørker ut. Fukt en bomullspad med ansiktsvann og påfør ansikte og hals. Unngå kontakt med øynene. Inneholder alkohol. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA Cleansing mousse

Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA MENN Shave Gel

COSMICA FOR MENN Shave Gel Mild og skånsom Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme mot huden. COSMICA FOR MENN Shave Gel er en barberingsgel for en glatt og effektiv barbering. Inneholder naturlig pleiende og fuktighetsbevarende ingredienser som forebygger irritasjon ved barbering. Parfymert.

Les mer om produktet

Side 1 av 1