Kremer/ansiktskremer

Kremer/ ansiktskremer

COSMICA FACE Dagkrem normal/blandet hud

COSMICA FACE Dagkrem er fuktighetsgivende og pleiende. Inneholder antioksidanten vitamin E som beskytter mot ytre påvirkning. Naturlig sheaolje gjør huden myk og smidig. Passer bra som underlag for makeup. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Nattkrem normal/blandet hud

COSMICA FACE Nattkrem er ekstra mykgjørende og inneholder fuktbindende AHA-syrer. Den er rik på naturlig olje av raps og borago samt vitamin E. Kremen inneholder beroligende bisabolol og pleiende ingredienser som hjelper huden med å innhente seg i løpet av natten og få tilbake sin naturlige glød. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA BB Krem soft beige

COSMICA Face BB Krem (up) inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden. COSMICA FACE BB krem er en kombinert dagkrem og farger makeupkrem som dekker og jevner ut ujevnheter og små skavanker noe mer enn en vanlig farget dagkrem. Påføres lett med fingrene over huden. Gir en matt finish og etterlater huden myk og gjenfuktet. Uparfymert.

Les mer om produktet

COSMICA FACE SUN KISSED

COSMICA FACE Sun kissed ansiktskrem er en deilig gjenfuktende ansiktskrem med en lett selvbruningseffekt. Den mykgjør med naturlige oljer og er beriket med beskyttende vitamin E. Kremen bygger gradvis opp en dypere farge i huden som gir deg en solbrun tone. Brukes daglig for best resultat. Passer også som underlag for makeup. La kremen tørke før den kommer i kontakt med klær. Rengjør hendene etter påføring. Inneholder ikke solbeskyttelsesfilter. Parfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE FARGET DAGKREM

COSMICA FACE Farget dagkrem gir huden en naturlig, frisk solbrun tone. Den er gjenfuktende og inneholder beskyttende vitamin E. Naturlig rapsolje virker mykgjørende på huden. Unngå kontakt mer klær. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Dagkrem tørr hud

COSMICA FACE Dagkrem er rik på mykgjørende og gjenfuktende ingredienser. Den myke kremen inneholder en kombinasjon av tre naturlige oljer og tre effektivt gjenfuktende ingredienser. Disse virker sammen for å gjøre tørr hud så spenstig og myk som mulig. Passer både om dagen og natten, samt som underlag for makeup. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Extra moist ansiktskrem

COSMICA FACE Extra moist ansiktskrem er en fuktighetsgivende ansiktskrem som inneholder den beskyttende antioksidanten vitamin E. Den behaglige gelékremen trekker lett inn i huden slik at huden blir myk og smidig. Kremen passer både om dagen og natten, samt utmerket som et underlag til sminke. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA MENN Ansiktskrem

COSMICA FOR MENN Ansiktskrem - Fuktighetsbevarende og mattende Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme mot huden. COSMICA FOR MENN Ansiktskrem- er en intensivt fuktighetsbevarende lotion for ansiktet. Gjør huden myk og gir en matt finish. Absorberes raskt av huden. Provitamin B5 og vitamin E beskytter mot ytre påvirkning. Uparfymert.

Les mer om produktet

COSMICA MENN Shave Gel

COSMICA FOR MENN Shave Gel Mild og skånsom Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme mot huden. COSMICA FOR MENN Shave Gel er en barberingsgel for en glatt og effektiv barbering. Inneholder naturlig pleiende og fuktighetsbevarende ingredienser som forebygger irritasjon ved barbering. Parfymert.

Les mer om produktet

Side 1 av 1