Ansikt


Du vet vel?

ACO/Cosmicas produkter selges eksklusivt på apotek

Ansiktspleie

Våre ansiktsprodukter er utviklet med tanke på dine behov. Alle ingrediensene er nøye utvalgt og har en spesiell funksjon. Ingen unødvendige ingredienser, kun det din hud trenger.

Når du skal velge ansiktsprodukter er det spesielt viktig å velge produkter etter din hudtype. Din hud, slik som våre produkter, har ulike egenskaper og er laget slik at de skal passe til tørr hud, fet hud, normal/blandet hud eller moden hud. Selv mannens hud har spesielle behov.

COSMICA FACE Rensemelk tørr/normal hud

COSMICA FACE Rensemelk er en mild og kremet ansiktsrengjøring. Den fjerner skånsomt, men effektivt smuss og vannfast makeup, samtidig som den virker mykgjørende. Rensemelken masseres på tørt eller fuktig ansikt, og skylles eller tørkes av. Huden etterlates ren og myk. Avslutt gjerne med et oppfriskende ansiktsvann. Uparfymert. Innehoder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Dagkrem normal/blandet hud

COSMICA FACE Dagkrem er fuktighetsgivende og pleiende. Inneholder antioksidanten vitamin E som beskytter mot ytre påvirkning. Naturlig sheaolje gjør huden myk og smidig. Passer bra som underlag for makeup. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Nattkrem normal/blandet hud

COSMICA FACE Nattkrem er ekstra mykgjørende og inneholder fuktbindende AHA-syrer. Den er rik på naturlig olje av raps og borago samt vitamin E. Kremen inneholder beroligende bisabolol og pleiende ingredienser som hjelper huden med å innhente seg i løpet av natten og få tilbake sin naturlige glød. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Rensegelé normal/blandet hud

COSMICA FACE Rensegelé er en såpefri ansiktsvask som effektivt fjerner smuss og makeup. Inneholder glyserin og pleiende provitamin B5 som hjelper huden å bevare fuktigheten. Brukes morgen og kveld på fuktet hud. Ta litt gelé i hånden sammen med vann. Arbeid opp et skum og masser ansiktet forsiktig. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll ansiktet med lunket vann. Huden kjennes forfrisket og ren. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Ansiktsvann tørr hud

COSMICA FACE Ansiktsvann fjerner skånsomt de siste restene av smuss og makeup og etterlater huden ren og frisk. Inneholder flere gjenfuktende ingredienser for å forhindre at huden tørker ut ved rengjøring. Fukt en bomullspad med ansiktsvann og påfør ansikt og hals. Unngå kontakt med øynene. Inneholder ikke alkohol. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Ansiktsvann normal/blandet hud

COSMICA FACE Ansiktsvann tar effektivt bort de siste restene av smuss og makeup og trekker sammen porene. Inneholder gjenfuktende sorbitol for å forhindre at huden tørker ut. Fukt en bomullspad med ansiktsvann og påfør ansikte og hals. Unngå kontakt med øynene. Inneholder alkohol. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE Peelingkrem alle hudtyper

COSMICA FACE Peelingkrem er en ansiktspeeling som effektivt fjerner døde hudceller og gjør huden ren og myk med en fornyet glød. Masseres inn på fuktet ansikt. Unngå området rundt øynene. Brukes ca 1–2 ganger i uken. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

ACO FACE Cerat alle hudtyper

ACO FACE Cerat er mykgjørende for tørre lepper. Med en svak duft av vanilje. Uparfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

COSMICA FACE SUN KISSED

COSMICA FACE Sun kissed ansiktskrem er en deilig gjenfuktende ansiktskrem med en lett selvbruningseffekt. Den mykgjør med naturlige oljer og er beriket med beskyttende vitamin E. Kremen bygger gradvis opp en dypere farge i huden som gir deg en solbrun tone. Brukes daglig for best resultat. Passer også som underlag for makeup. La kremen tørke før den kommer i kontakt med klær. Rengjør hendene etter påføring. Inneholder ikke solbeskyttelsesfilter. Parfymert. Inneholder nøye utvalgte ingredienser, velkjente for å være skånsomme for huden.

Les mer om produktet

Side 1 av 4