XL-S Medical

XL-S Medical

XL-S Medical er et effektivt verktøy for vektkontroll og vektreduksjon i kombinasjon med sunn kost og mosjon

Les mer om XL-S Medical på egen hjemmeside.  

XL-S MEDICAL Appetittdemper

XL-S Medical Apptittdemper benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Appetittdemper er en dokumentert effektiv appetittdemper som virker ved å gi økt metthetsfølelse. Et stort antall studier viser at produktet har gode helseeffekter i form av vektreduksjon, redusert mengde fettstoffer i blodet og forbedret blodsukkerkontroll. Effekten skjer når det aktive stoffet, Redusure™, kommer i kontakt med vann. Det vil da svelle til en tyktflytende gele som fyller ut magesekken og forsinker magesekkens tømming. XL-S Medical Appetittdemper er et medisinteknisk produkt i kapselform. 2-3 kapsler inntas hele med rikelig mengde væske ca en halv time før måltidet.

Les mer om produktet

XL-S MEDICAL Karboblokker

XL-S Medical Karboblokker benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. Studier viser at den aktive ingrediensen PhaseLite™ reduserer opp til 66% av opptaket til kaloriene fra karbohydrater i kosten. Studier viser også at den kan bidra til vektminskning og forbedret blodsukkerkontroll. Effekten skjer ved at enzymet α-amylas hemmes, hvilket gjør at karbohydratene passerer mage-tarmkanalen uten å brytes ned og kan derfor ikke tas opp av kroppen. XL-S Medical Karboblokker er en medisinteknisk produkt i tablettform. 1-3 tabletter inntas med væske rett før måltid.

Les mer om produktet

XL-S MEDICAL Fettbinder

XL-S Medical Fettbinder benyttes for generell vektreduksjon og forebygging av overvekt og fedme. Produktet er et effektivt redskap for vektreduksjon/vektkontroll når den anvendes i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Fettbinder inneholder Litramine™, en unik substans som er basert på naturlige fibrer. Den inneholder også de fettløselige vitaminene A, D og E. Studier viser at personer som har anvendt produktet har gått ned i vekt sammenlignet med kontrollgruppe, og det er også bevist å ha positiv effekt på kolesterolnivået i blodet. Effekten skjer ved at produktet gir økt fettutskillelse og dermed minsket opptak av fett til kroppen. Sammenlignet med kun sunn kost og mosjon kan XL-S Medical Fettbinder i kombinasjon med sunn kost og mosjon gi opp til tre ganger større vektreduksjon. XL-S Medical Fettbinder er et medisinteknisk produkt i tablettform. 1-3 tabletter inntas med væske straks etter måltid.

Les mer om produktet

Side 1 av 1